Чому тільки кілька депутатів отримали повістки з військкомату, роз’яснив Іван Волошин

Депутат Ужгородської міськради Іван Волошин прокоментував ситуацію щодо вручення повісток сину Віктора Погорелова та ще кільком депутатам.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку, відзначаючи, що спекулювати на темі війни є ганебним явищем:

«Приклад того, як маніпулюють і спекулюють на темі війни (призову) мукачівські “ігроки”. Пояснюю: в головних ролях – А. Хаятова, журналістка, яка обслуговує мукачівський клан, Ю.Ломакін, молодий журналіст (обоє з однієї ужгородської журналістської тусовки), який “пригрівся” (місяць чи два тому) керівником прес-служби військового комісаріату несуть повістки (керівник прес-служби розносить повістки ????) депутатам А.Погорелову (жорстко критикує Балогу і його ставлеників у міськраді в своїх ЗМІ ), Г.Шевчуку (колишній представник фракції ЄЦ – послав їх нахрен через корупцію смотрящего І. Балоги -Трикура ), ну і накінець депутату Дацюку (для того, щоб не було аж так очевидно, що на картинці для ТВ лише опоненти Балог, записали туди цього депутата – він їм пофіг! Ось і весь хрен до копійки. Подивимось, що ще придумають наші “патріоти”.

P.S. До речі, Шевчук готовий піти служити в один батальон з синами Балоги, Петьовки, Трикура, також туди хоче запросити чоловіка Хаятової, голову фракції ЄЦ Костюка (до речі, кадрового військового) і ще багатьох “патріотично налаштованих” пиздунів – представників ЄЦ. Завтра йде у віськкомат з відповідною пропозицією і готовий вирушити в зону АТО!».

Коментувати