Іван Волошин

Депутат Ужгородської міськради, перший заступник міського голови Іван Волошин розповів, чому конфліктує з мером міста Віктором Погореловим. Також наводить факти, що вкотре доводять зрадництво Погорелова і «злив» Ужгорода мукачівському клану. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку:

Іван Волошин

Іван Волошин

«Ну що ужгородці! Тепер вже можу проінформувати Вас про одну з основних причин мого опонування Погорелову! Кілька останніх днів я описував ситуацію з пересувною торгівлею, інформував про перебіг голосування за ці питання на виконкомі. У той же час мушу визнати –основне, що відбулося на виконкомі і про яке я не згадував в своїх постах, – це зовсім не торгівля на тротуарах, лавочках і в незрозумілих палатках (до якої у Погорелова, як виявилось, велика шана ☺, а зовсім інше, що наш мер дуже непомітно пробує реалізувати. Сьогодні я отримав документальні підтвердження інформації, яка стала доступна мені ще кілька тижнів тому. Мова йде про те, що В.Погорелов узяв на себе зобов’язання перед містом-героєм Мукачевом, в обмін на повернення на посаду (через рішення суду), віддати підприємства ЖКГ (комунальні ЖРЕРи), а пізніше і водоканал міста Ужгорода у сферу впливу наближеним до Балог структурам.

Знаючи це, я кілька разів задавав питання міському голові, про причини його такого величезного бажання зняти проєкт рішення про оголошення публічного конкурсу про розподіл територій (він навіть вийшов з відпустки заради цієї місії). Якоїсь відповіді я так і не отримав, натомість було озвучено що то його бажання, а він мер. З огляду на те, що наведені аргументи так собі, “на любителя”, проект на виконком був винесений, та проголосований! (проголосовано було те, що через місяць, буде проведений відкритий конкурс по відбору організацій, які будуть працювати замість ЖРЕРів, за участі журналістів та всіх бажаючих).

Так як доказів станом на той момент я не мав, тому і не інформував щоб “не спугнуть”. І от сьогодні мене повідомили що, в ДМГ подані документи мукачівською фірмою ІТВ сервіс, яка належить…… (ну, ви розумієте, кому належить фірма, що є монополістом у місті Мукачеві? чи ні?). Заявка подана не на якийсь там один район, або максимум два, а на всі шість. Це означає, що якщо Погорелов “правильно забезпечить” конкурс, то вже через місяць у Мукачеві будуть вирішувати, скільки в ужгородці будуть платити на послуги, але це більшість депутатів ніколи не цікавило. Для депутатів (а також для тих, хто планує стати та завзято протестує у ФБ проти Волошина ☺☺) у мене є інша загадка: як ви гадаєте, на яку регіональну політичну силу буде працювати (як адмінресурс), мукачівська фірма, у якої буде база персональних даних усіх ужгородців, з якими буде постійний контакт і в якої буде в наявності такий інструмент як підвищення рівня оплати за послуги, або пониження? думаєте на вас? ☺ Ні, в Мукачеві будуть вирішувати, хто буде ужгородським депутатом, а хто не буде. Крім того, варто взяти до уваги, що при наявності такого поєднання, як ВСЯ сфера ЖКГ міста та депутатський корпус, буде все рівно, яке прізвище у мера Ужгорода, він абсолютно не буде впливати на процес.

P.S. Спитаєте, а що Погорелов? А йому все рівно, він розуміє що його час – це 6-7 місяців, а після нього – хоч потоп. (Трошки про ІТВ сервіс)

Заява

Заява

Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців

Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців

Ivan_Voloshyn_Uzhhorod_zajava_03

Інформаційний запит

Інформаційний запит

Коментувати