pro-golovne1

Темою зустрічі, у якій взяли участь  громадський діяч Ален Панов, заступник голови Громадської ради при Ужгородській міській раді Олег Пагулич, директор ПАТ «Ужгородський турбогаз» Михайло Качур, підприємець Микола Жолтані, доктор економічних наук Володимир Химинець та депутат міської ради Іван Волошин, стала – «Ужгород: хто врятує місто?».

Спілкувалися зокрема про досягнення тимчасової міської влади (в.о. міського голови – Віктор Щадей) за сто днів, якого теж запрошували до участі у бесіді, однак той не з’явився через відрядження (офіційна версія), як і заступник Ярослав Шафар.

Іван Волошин про те, що Віктора Погорелова відсторонили ті, хто йшов з ним у міську раду під час виборів;

Іван Волошин про те, що він пропонував скласти депутатські мандати (проти були ті, хто тепер очолює міську владу); про меркантильні інтереси новоствореної Громадської ради; про популізм і демагогію, у тому числі й учасників ток-шоу;

 Іван Волошин про мотиви, які спонукали його стати депутатом, а також про цинізм тих, хто хотів би звучати правдиво;

Іван Волошин застерігає ужгородців від повторення помилки: місто не може належати кільком сім’ям – воно належить всім його мешканцям; це треба обов’язково врахувати під час наступних місцевих виборів.

Про власні враження від участі у передачі Іван Волошин сказав на своїй сторінці у ФБ:

Іван Волошин

Іван Волошин

«Щойно був на програмі «Про Головне» телеканалу ТИСА 1.

Із ПОЗИТИВНОГО:

  1. Панов маленький (запрошений ) закатав істерику редактору (ще до мого приходу ) чому йому не сказали, що я також учасник, у мене з’явилось бажання купити йому памперси. Прийшов Ален сам, без тата, це неочікуваний позитив.
  2. Редактори запропонували досить цікаву тему “100 днів з новою владою”.
  3. Були і порядні люди.

Із НЕГАТИВНОГО: це не була предметна прагматична розмова на дійсно важливі для міста теми, а спроба змагання деяких учасників в політичній риториці (по нашому переливання з пустого в порожнє).

Із СМІШНОГО: 1. Два колишні заступники міського голови (Панов при Погорелові, Химинець при Ратушняку) «розглагольствували» про те, в якому плачевному стані УЖГОРОД (може вони керували КІШВАРДОМ ?), а також розпиралися на тему, як ужгородцям треба вибирати нову владу :))) – на себе натякали : ).

НУ тепер не знаю, що й думати, чи то я не в тому Ужгороді живу, чи то вони “Город-сад” зробили в якомусь іншому секретному місті».

«Говорив відверто, про що думаю, без пустопорожнього красномовства».

Коментувати