vodokanal_rishennya_priynyato

Сьогодні відбулася сесія з одним-єдиним питанням на порядку денному – виділення “Водоканалу” коштів на сплату заборгованості за електроенергію і податки. Не торкаючись теми ефективності роботи “Водоканалу” (про це вже писано-переписано), проінформуємо громаду про причини того, чому кілька сесій підряд  Погорелов не міг зібрати депутатів, при тому ще й мав нахабство звинувачувати їх у безвідповідальності. Пояснює Іван Волошин:

Іван Волошин

Іван Волошин

Депутати вже більше півроку не можуть домогтися проведення аудиту Водоканалу, в той же час постійно подаються проекти рішень про фінансову підтримку підприємства за рахунок міського бюджету. Ці кошти через свої фірми освоюються, за них закуповуються матеріали та послуги за завищеними цінами. Далі йде новий проект рішення… і так по колу!

На цей раз в проекті не збігалася сума в 300 000 грн (Погорелов не зміг пояснити, куди конкретно ці кошти підуть). Від рядових працівників водоканалу, на правах анонімності, надійшла інформація, що планується робота (в приватному порядку) з проведення нової системи водовідведення і каналізації на об’єкт по вулиці Погорелова, який належить самому Погорелову (фірма “Помним”).

З огляду на те, що перевірити це не було можливим, більшість депутатів попросили розписати детально ці 300 тисяч. Куди, що і для чого буде закуповуватись! Погорелов проігнорував це прохання, натомість спробував проштовхнути це через сесію! З огляду на це, депутати 2 рази проігнорували таке бажання міського голови.

Вчора він ще раз попросив підтримати це рішення і зібратись. Також він повідомив, що знімає пункт про виділення цих 300 тисяч гривень (замість того, щоб розписати, куди вони мали піти). Депутати сьогодні прийшли і в такому форматі проголосували це рішення.

Коментувати