Іван Волошин

     В процесі роботи комісії по наданню дозволів на встановлення літніх майданчиків, на якій головував Перший заступник міського голови Іван Волошин, з’ясувалася цікава ситуація. Міський голова Ужгорода Віктор Погорелов, влаштував на посаду заступника начальника відділу муніципальної поліції, журналістку, яка працює керівником інтернет видання 7 днів (належить сину Погорелова Андрію) Ларису Подоляк.

Перший заступник міського голови Іван Іванович Волошин, заступник міського голови Ярослав Шафарь та інші члени комісії були шоковані цією ситуацією.  Про це написав у своєму фейсбук Іван Волошин. 

ВОР-Это навсегда! Вчора, на комісії по наданню дозволів на літні майданчики, в процесі обговорення з колегами проблем в роботі муніципальної поліції, з’ясувалася цікава ситуація. На посаду заступника начальника відділу муніципальної поліції, замість спеціаліста, який би мав виконувати свої функціональні обов’язки, Погорелов, формально влаштував журналістку, Ларису Подоляк, головного редактора сайту 7 днів (раніше головного редактора газети Старий замок В.Балоги ). Очевидно що це зроблено для того, щоб не платити зарплатню своїй журналістці із своєї кишені, а відшкодувати це за рахунок бюджету. Начальник відділу Сергій Борисович Просяник, на претензії до роботи, з обуренням сказав членам комісії, що у нього нема кому працювати, а його заступниця займається сайтом а не роботою.( Хочу зауважити, що коли цей відділ був в моєму підпорядкуванні, там працювало 8 чоловік ). Якщо у когось із ужгородців є претензії до роботи муніципальної поліції, причини на відео.

Коментувати