78E33F65-FDC6-4A12-813E-E8A824CAB0E2

Ну що!? Поїхали!! Тотальна більшість в парламенті команди ЗЕ! Це найкращий варіант з усіх, які могли бути станом на сьогодні, навіть враховуючи істерику про можливу узурпацію влади Зеленським! Поясню чому. В минулі часи, в парламенті царювали кілька груп людей, які під прапорами різних партій із каденції в каденцію, приходили у ВР вирішувати свої приватно-корупційні питання! Таких було 20-25%. Інші просто отримували кеш за потрібні голосування, і були просто оплачуваною обслугою тих 20-25%!!! Всі ці «представники народу», демонстративно сварилися перед камерами, навіть билися, а вечорами сиділи компанями в одних і тих ж ресторанах та відпочивали на одних і тих же курортах! Картинка «демократія діє» була високоякісною, але… спитати за стан справ в країні було ні з кого! Тотальні багаторічні звинувачення-Ющенко Кучму, Тимошенко Ющенка, Янукович Тимошенко, Порошенко Яценюка і тд. При чому, спільних фотографій на різного роду політичних «паті», в цих всіх людей більше, ніж у середньостатистичних українців фотографій власної родини!
Ще одне, що повязує всіх вищеперерахованих «політичних опонентів» минулого – всі вони стали доларовими мільярдерами і мільонерами, в процесі боротьби за демократію, за незалежну, заможну і квітучу Україну.… при тому що країна скотилась так, що далі вже не витримаємо! Ось це і є причиною сьогоднішнього результату виборів до ВР та виборів президента! Всі малоінтелектуальні шакали від політики опущені в маргінес. І це круто! ( не путати з формулою «старі і нові лиця», тому що серед старих є багато достойних, а серед нових є і ще буде багато ублюдків)!
Що робити з можливою узурпацією влади? – нічого! Влада у нас і так була захоплена внутрішніми ворогами!
Що робити з демократією? – нічого, бо демократія це не влада народу, а влада демократів!
Президент Зеленський і його політична сила отримали повний карт-бланш на зміни в країні! Тому жодних компромісів! Тотальна зачистка країни- назавжди відірвати від корита уродів, перезапустити правоохоронну систему, змінити взаємовідносини влади та бізнесу, припинити війну, відсортувати професіоналів з різних сфер без прив’язки до політичних уподобань і дати можливість працювати на країну… і все це в жорсткому авторитарному стилі!!! Так лише в авторитарному!!! Не треба боятися критики і звинувачень в авторитаризмі! При досягненні результатів історія все розкладе на свої місця! Кілька прикладів авторитарних лідерів – Лі Куан Ю (творець економічного чуда Сингапуру), Стів Джобс (засновник компанії «Apple», з річним доходом в кілька разів більшим ніж бюджет України), Ілон Маск з «Tesla», колективний авторитаризм в Китаї і тд. Всіх цих людей (та владу) звинувачували в авторитаризмі, але бажання змінити свої компанії, країни та світ, перекрили ці всі звинувачення, а результати їньої роботи дають право ігнорувати ті всі нападки від опонентів, які я переконаний чекають і на президента Зеленського!

Станом на сьогодні у інший спосіб досягнути успіху Зеленський не зможе! Тому я за 5 річний авторитаризм!!!! А далі подивимось!!!

Коментувати